Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g141g84kcal2.1g18.3g0.1g1.3g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)113g180kcal21.4g0g10.1g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sinappi 4.2g5.5kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g84g29kcal0.2g6g0.3g1.5g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Persilja28g3.4kcal0.4g0.3g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g666kcal49.2g61.4g23.2g10.8g
Valittu annoskoko505g333kcal24.6g30.7g11.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna253g166kcal12.3g15.4g5.8g2.7g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129