Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 40g150kcal8.9g0g12.8g0g
Pekoni, Euroshopper24g67kcal3.8g0.2g5.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 50g195kcal1.1g1.1g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1011g2297kcal144.2g7.6g189.8g1.6g
Valittu annoskoko505g1148kcal72.1g3.8g94.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna253g574kcal36.1g1.9g47.5g0.4g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809