Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)171g68kcal2.9g14g0.2g2.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%88g105kcal2.5g3.9g8.8g0g
Oivariini, 60 (100g)2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 219g281kcal45.4g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g1023kcal102.2g38g51.2g5.6g
Valittu annoskoko506g511kcal51.1g19g25.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna253g256kcal25.6g9.5g12.8g1.4g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796