Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu210g341kcal58.4g0g11.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Kesäkurpitsa88g15kcal0.4g2.2g0.5g0.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.4g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Ranskankerma Valio88g245kcal2.2g3.1g24.5g0g
Sinappi 7g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g22g85kcal7.2g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g1447kcal139.2g20.2g88.4g3.8g
Valittu annoskoko506g724kcal69.6g10.1g44.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna253g362kcal34.8g5.1g22.1g1g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412