Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1167g3734kcal161g676.8g37.3g95.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)747g822kcal186.7g0g7.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g551g149kcal7.2g26.4g1.1g9.4g
Tilli, tuore 23g7kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g70g17kcal1.5g2.2g0.3g0g
Soijakastike 84g51kcal4.3g8g0.1g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g1167g700kcal23.3g99.2g23.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1167g700kcal11.7g52.5g46.7g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Korppujauho 58g214kcal6.1g43.7g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10108g12892kcal809.4g1824.6g240.6g220.2g
Valittu annoskoko5054g6446kcal404.7g912.3g120.3g110.1g
Annoskoko puolitettuna2527g3223kcal202.4g456.2g60.2g55.1g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964