Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)824g544kcal123.7g0g5.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g916g311kcal1.8g65g2.7g16.5g
Kurkku, tuore458g46kcal2.7g7.7g0.5g3.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g458g124kcal6g22g0.9g7.8g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Tilli, tuore 229g69kcal8.4g2.1g1.8g4.8g
Ruokajogurtti Valio916g824kcal41.2g45.8g55g0g
Sitruunamehu, laimentamaton137g29kcal0.4g2.2g0g0.1g
Hunaja 92g303kcal0.5g74g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.6g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Paahtoleipä, monivilja 962g2427kcal73.5g420.5g38.9g39.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10112g9482kcal525g1297.8g212.2g148.8g
Valittu annoskoko5056g4741kcal262.5g648.9g106.1g74.4g
Annoskoko puolitettuna2528g2370kcal131.3g324.5g53.1g37.2g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358