Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1602g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g801g280kcal8g52.1g4g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g641g577kcal29.5g105.7g4.5g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g641g577kcal38.4g96.1g0.6g0g
Keittojuurekset, Rainbow641g160kcal5.8g30.8g1.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha641g1064kcal121.8g0g64.1g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10112g5359kcal409g577g150.6g2.8g
Valittu annoskoko5056g2679kcal204.5g288.5g75.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna2528g1340kcal102.3g144.3g37.7g0.7g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151