Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 354g1162kcal37.4g215g7.8g35.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1047g3663kcal125.6g743.1g22g31.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)644g2383kcal90.2g354.2g51.5g70.8g
Leivinjauhe 64g113kcal3.3g24.3g0g0.3g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g16g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 548g2222kcal0g546.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1546g1299kcal17g282.9g6.2g27.8g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g644g4766kcal0g0g528.1g0g
Vesi193g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10112g31216kcal547g4332.8g1231.2g330.8g
Valittu annoskoko5056g15608kcal273.5g2166.4g615.6g165.4g
Annoskoko puolitettuna2528g7804kcal136.8g1083.2g307.8g82.7g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099