Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1716g2745kcal326g0g154.4g0g
Punajuuri 1144g439kcal11.4g78.9g2.3g28.6g
Kaali, valkokaali458g97kcal5.5g15.6g0.9g9.6g
Pavut,ruskeat suolaliemess389g389kcal27.6g58.3g4.7g84g
Peruna, keskikokoinen 60g686g412kcal10.3g89.2g0.7g6.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g149g42kcal0.9g8.8g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g34g309kcal0g0g34.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g286g58kcal1.7g10.9g0.9g4g
Chili paprika punainen11g4.6kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10112g9088kcal772g543g397.8g278.4g
Valittu annoskoko5056g4544kcal386g271.5g198.9g139.2g
Annoskoko puolitettuna2528g2272kcal193g135.8g99.5g69.6g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259