BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu88g58kcal1.7g12.2g0g2.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1013g487kcal33.6g29g23.6g10g
Valittu annoskoko506g244kcal16.8g14.5g11.8g5g
Annoskoko puolitettuna253g122kcal8.4g7.3g5.9g2.5g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583