Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 150g169kcal31.7g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha porsaan 12%75g159kcal13.5g0g9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 56g156kcal1.1g1.7g15.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk75g20kcal0.4g4g0.1g1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä19g58kcal2.1g0g5.2g0g
Juusto, mozzarella 19g49kcal3.5g0g3.8g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper75g263kcal9g53.2g1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g5.6g36kcal0.1g0.2g4g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g1903kcal124g121.4g94g2.8g
Valittu annoskoko506g952kcal62g60.7g47g1.4g
Annoskoko puolitettuna253g476kcal31g30.4g23.5g0.7g
Arvot/100g100g188kcal12.3g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662