ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu38g11kcal0.2g2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi150g204kcal30.8g0g9g0g
Amerikan pekoni 1viipale32g102kcal3.8g0g9.6g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g28g2.8kcal0.5g0.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys3.4g12kcal0g2.9g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g47g69kcal1.7g15.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g1038kcal80g85.2g41.2g5.2g
Valittu annoskoko506g519kcal40g42.6g20.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna253g259kcal20g21.3g10.3g1.3g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399