Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 666g192kcal6.7g30.6g2g12g
Porkkana 999g327kcal6.2g55.5g2g25.5g
Juuriselleri 166g52kcal2.1g7.7g0.3g5.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1332g1014kcal25g206.4g2.7g13.3g
Sipuli 166g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta1332g67kcal2.7g5.3g5.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas333g932kcal63.3g0g73.2g0g
Persilja 67g18kcal0.9g0.7g0.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10120g5304kcal218g628.4g171.8g128.2g
Valittu annoskoko5060g2652kcal109g314.2g85.9g64.1g
Annoskoko puolitettuna2530g1326kcal54.5g157.1g43g32.1g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390