Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g2397g4315kcal455.5g0g287.7g0g
Kananmuna kuoreton 330g470kcal41.2g1g33.8g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)1049g2622kcal209.8g5.2g178.3g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g599g138kcal8.4g20.4g2.4g0g
Kalkkunaleike (Snellman)479g432kcal81.5g6.7g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g16066kcal1598.2g86.8g1021.6g7.2g
Valittu annoskoko5064g8033kcal799.1g43.4g510.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna2532g4017kcal399.6g21.7g255.4g1.8g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398