Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 902g117kcal10.1g8.8g1.8g10.8g
Luumutomaatti pirkka, 83g601g120kcal3.6g22.9g1.8g36.1g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kurkku 601g66kcal3.4g8.4g0.6g4.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1113g2114kcal278.2g0g111.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g824g494kcal3.3g123.6g0.8g11.5g
Kananmuna, keitetty 662g944kcal82.7g2g67.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g7906kcal772g366g369.6g137.4g
Valittu annoskoko5064g3953kcal386g183g184.8g68.7g
Annoskoko puolitettuna2532g1976kcal193g91.5g92.4g34.4g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340