Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1168g327kcal7g69.5g2.3g29.2g
Kananmuna kuorineen punnittu504g635kcal55.4g1.5g45.4g0g
Maksa naudan 2800g3669kcal514.6g163g103.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g160g1168kcal1.6g1.6g128g0g
Sipuli (kuorittu)432g117kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g11832kcal1168.4g512.6g560.4g73g
Valittu annoskoko5064g5916kcal584.2g256.3g280.2g36.5g
Annoskoko puolitettuna2532g2958kcal292.1g128.2g140.1g18.3g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632