Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g479g1688kcal254.1g145.3g3.8g31.2g
Vesi, vesijohtovesi 1079g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.5g0.7g2.5g
Oliiviöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g2996g809kcal39g125.9g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g6491kcal613.8g613g142.2g78.6g
Valittu annoskoko5064g3245kcal306.9g306.5g71.1g39.3g
Annoskoko puolitettuna2532g1623kcal153.5g153.3g35.6g19.7g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630