Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai260g910kcal31.2g184.6g5.5g7.8g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 800g1058kcal21g25.6g96g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Sokeri 144g585kcal0g143.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Mansikka 2000g931kcal10g168g4g38g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g17440kcal323.4g1870g906.4g91.8g
Valittu annoskoko5064g8720kcal161.7g935g453.2g45.9g
Annoskoko puolitettuna2532g4360kcal80.9g467.5g226.6g23g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431709