Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)560g1960kcal72.8g392g8.4g16.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1120g1837kcal280g10.1g73.9g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1680g672kcal28.6g137.8g1.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 280g422kcal22.4g13.1g30.8g0.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%1120g1344kcal32.5g50.4g112g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper196g568kcal51g0g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10136g13667kcal977.6g1217.6g536.4g38.2g
Valittu annoskoko5068g6833kcal488.8g608.8g268.2g19.1g
Annoskoko puolitettuna2534g3417kcal244.4g304.4g134.1g9.6g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961