Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 45g278kcal10.8g3g24.3g3.2g
Hasselpähkinä 34g218kcal4.8g1.1g20.6g5.9g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.9g7.6kcal0.1g1.8g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 38g267kcal0.3g0.2g30g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 45g14kcal1.3g1.6g0g0g
Puolukka 125g49kcal0.6g8.5g0.6g3.3g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 94g113kcal2.9g4.2g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1014g2687kcal63g46.8g247.4g24.8g
Valittu annoskoko507g1344kcal31.5g23.4g123.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna254g672kcal15.8g11.7g61.9g6.2g
Arvot/100g100g265kcal6.2g4.6g24.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514