Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 32g109kcal1.9g24.1g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.2g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1014g905kcal45.6g75g44g12.2g
Valittu annoskoko507g453kcal22.8g37.5g22g6.1g
Annoskoko puolitettuna254g226kcal11.4g18.8g11g3.1g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753