Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 70g213kcal12.6g34.1g0.7g7.5g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 352g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 77g171kcal13.5g0g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g772kcal52.4g69g27.8g15.2g
Valittu annoskoko507g386kcal26.2g34.5g13.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna254g193kcal13.1g17.3g7g3.8g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470