Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 263g221kcal48g0g2.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g18g11kcal0.6g0g4.4g0g
Rypsiöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)44g140kcal16.2g0g8.3g0g
Korppujauho 18g64kcal1.8g13.1g0.2g0.9g
Maitojauhe rasvaton 13g47kcal4.3g7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 132g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g1199kcal141.8g40.2g58g1.8g
Valittu annoskoko507g599kcal70.9g20.1g29g0.9g
Annoskoko puolitettuna254g300kcal35.5g10.1g14.5g0.5g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171