Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g11g50kcal0.1g0.1g5.6g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g44g170kcal0.1g42.3g0g0g
Raparperi 209g71kcal1.4g11.5g0.2g2.9g
Culinesse (Flora), annos 10g55g251kcal0.3g0.3g27.8g0g
Sokeri 65g263kcal0g64.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu48g60kcal5.3g0.1g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g243kcal7.2g49.6g0.9g2.5g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g2248kcal29.2g344.8g77.8g11.4g
Valittu annoskoko508g1124kcal14.6g172.4g38.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna254g562kcal7.3g86.2g19.5g2.9g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570