Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 131g43kcal0.8g7.3g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 53g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Kevytkerma58g70kcal1.9g2.6g5.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.4g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g496kcal11.2g42.8g28.6g10.8g
Valittu annoskoko508g248kcal5.6g21.4g14.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna254g124kcal2.8g10.7g7.2g2.7g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943