Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 219g53kcal3g4.2g1.1g5.4g
Pekoni, paistettu 74g383kcal12.2g0g37.7g0g
Kananmuna kuoreton 61g87kcal7.7g0.2g6.3g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g66g217kcal16.4g0g17.1g0.7g
Maito, Kevyt88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g1561kcal84.2g17.2g127g12.2g
Valittu annoskoko508g780kcal42.1g8.6g63.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna254g390kcal21.1g4.3g31.8g3.1g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018