Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g140g213kcal2.5g3.8g20.9g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kuha (Kela 1989), annos 100g142g138kcal26.7g0g3.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)70g21kcal0.7g4.2g0.1g0.7g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g5.2g2kcal0.3g0.2g0g0g
Soijakastike 5.2g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Katkarapu 70g48kcal10.1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g958kcal83.4g24.8g57.4g3.8g
Valittu annoskoko508g479kcal41.7g12.4g28.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna254g240kcal20.9g6.2g14.4g1g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513