Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g3.5g11kcal0.6g0.2g0.8g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g244g672kcal41.5g0g56.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola (5g)1.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Timjami, annos 3g1.7g3.7kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g5.2g9kcal0.4g1.6g0.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)115g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g135g485kcal18.9g88.9g3.9g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g2433kcal126.4g194.2g123g22g
Valittu annoskoko507g1216kcal63.2g97.1g61.5g11g
Annoskoko puolitettuna254g608kcal31.6g48.6g30.8g5.5g
Arvot/100g100g240kcal12.5g19.1g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913