Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 902g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 902g1013kcal190.5g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g26g1.1g9.2g
Porkkana 902g295kcal5.6g50.1g1.8g23g
Lanttu 541g156kcal5.4g24.9g1.6g9.7g
Kesäkurpitsa zucchini 541g98kcal3g13.5g2.2g3.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)721g216kcal7.2g28.9g2.9g1.4g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen27g49kcal8.9g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g3946kcal455.2g287.4g75.4g94.2g
Valittu annoskoko5076g1973kcal227.6g143.7g37.7g47.1g
Annoskoko puolitettuna2538g986kcal113.8g71.9g18.9g23.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280