Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 300g682kcal15.2g52.6g42.2g17.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 300g595kcal4.1g5.4g60g13.2g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g66g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1980g6794kcal201.8g1386g23.8g69.3g
Kauralese 300g1080kcal54g136.8g23.1g52.5g
Vehnälese 120g274kcal16g18.5g5.4g45g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g21555kcal582.2g3342.4g549g394.8g
Valittu annoskoko5076g10778kcal291.1g1671.2g274.5g197.4g
Annoskoko puolitettuna2538g5389kcal145.6g835.6g137.3g98.7g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369