Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 83g58kcal4.2g7.8g0.3g2.6g
Kasvisliemikuutio 5g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g67g51kcal10.7g0.9g0.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g262kcal31.4g21.4g4g7.2g
Valittu annoskoko508g131kcal15.7g10.7g2g3.6g
Annoskoko puolitettuna254g66kcal7.9g5.4g1g1.8g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234