Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Raparperi 90g30kcal0.6g5g0.1g1.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g395kcal1.2g92g0.2g3g
Valittu annoskoko508g197kcal0.6g46g0.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna254g99kcal0.3g23g0.1g0.8g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516