Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 113g361kcal30.2g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Makaroni, tumma 113g405kcal15.2g74g3.4g6.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g99kcal6.7g0g7.7g0g
Tomaattipyree (Felix)28g23kcal0.8g4.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g141g18kcal2.2g2.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g2010kcal126.6g163g90.4g13.6g
Valittu annoskoko509g1005kcal63.3g81.5g45.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna254g503kcal31.7g40.8g22.6g3.4g
Arvot/100g100g198kcal12.4g16g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710