Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty318g445kcal16.4g88.9g2.2g10.8g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g53g48kcal0.4g10.1g0.6g0g
Paprikasalaatti, Pirkka53g15kcal0.5g3.4g0g0g
Tonnikala öljyssä 37g70kcal10.1g0g3.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g48g38kcal1.2g1.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g1233kcal57.2g208.6g18g21.6g
Valittu annoskoko509g617kcal28.6g104.3g9g10.8g
Annoskoko puolitettuna254g308kcal14.3g52.2g4.5g5.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340