Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss141g39kcal1.8g6.9g0.4g4.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%113g124kcal3g3g11.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)94g314kcal11.4g61.6g2.2g6.6g
Tonnikala vedessä 113g118kcal25.3g0g1.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g1600kcal97.2g143g70.4g21.6g
Valittu annoskoko509g800kcal48.6g71.5g35.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna254g400kcal24.3g35.8g17.6g5.4g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047