Marinoidut pavut

Sipulit suikaleiksi, pavut huudellaan hyvin ja kaikki sekaisin.

Syötävää saman tien, parasta seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Reettat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk299g317kcal23.9g50.9g3g38.9g
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g60g538kcal0g0g59.8g0g
Viinietikka balsami60g21kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Timjami 7.5g21kcal0.7g2g0.6g2.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g1843kcal51.8g115.4g127g86.2g
Valittu annoskoko508g922kcal25.9g57.7g63.5g43.1g
Annoskoko puolitettuna254g461kcal13g28.9g31.8g21.6g
Arvot/100g100g181kcal5.1g11.3g12.5g8.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92329