Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 834g575kcal42.2g78.1g3.3g25.9g
Kasvisliemikuutio 50g152kcal4.8g6.8g11.8g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 3336g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g667g507kcal106.7g9.3g4.7g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g2623kcal314.4g213.6g41g70.4g
Valittu annoskoko5080g1312kcal157.2g106.8g20.5g35.2g
Annoskoko puolitettuna2540g656kcal78.6g53.4g10.3g17.6g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234