Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g980g3420kcal114.7g710.5g13.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1400g490kcal14g91g7g0g
Herkkusieni 280g45kcal5.9g0.8g0.9g4.2g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g420g59kcal8g1.7g2.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 280g485kcal21.3g6.4g42g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 280g637kcal39.2g4.8g50.4g0g
Pesto (Pirkka)42g244kcal1.8g1.6g25.6g1.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa560g1680kcal128.8g0g128.8g0g
Broilerifileesuikale (Atria)840g924kcal193.2g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10164g15965kcal1053.8g1633.6g576.2g12g
Valittu annoskoko5082g7983kcal526.9g816.8g288.1g6g
Annoskoko puolitettuna2541g3991kcal263.5g408.4g144.1g3g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527