Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g2000g1420kcal32g320g2g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli280g76kcal3.9g10.6g1.7g3.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 600g1042kcal105.7g0g69.3g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g60g10kcal2g0.6g0.2g0.6g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1320g726kcal40.9g84.5g26.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)28g202kcal0g0g22.4g0g
Kesäporkkana (Pirkka)800g200kcal4.8g42.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g7350kcal378.6g916.2g247.2g7.4g
Valittu annoskoko5088g3675kcal189.3g458.1g123.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna2544g1838kcal94.7g229.1g61.8g1.9g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957