Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1599g384kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g400g1399kcal24g303.8g6.8g8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1062kcal121.5g0g64g0g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.2g9kcal0.3g1.4g0.1g0.8g
Chili mausteseos, Old El Paso6.4g18kcal0.5g3.1g0.4g0g
Siirappi 64g193kcal0.1g47.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g6426kcal346.8g866.6g150.8g97.6g
Valittu annoskoko5088g3213kcal173.4g433.3g75.4g48.8g
Annoskoko puolitettuna2544g1607kcal86.7g216.7g37.7g24.4g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943