Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2400g1344kcal204g120g4.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu576g726kcal63.4g1.7g51.8g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Pellavasiemenrouhe, Risetti216g1054kcal52.9g71.9g62.2g61.3g
Soijajauho rasvainen 192g896kcal66.3g45.1g45.1g22.8g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1680g6360kcal468.4g0g504g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g20843kcal1712.4g495.6g1335.8g168.4g
Valittu annoskoko5088g10422kcal856.2g247.8g667.9g84.2g
Annoskoko puolitettuna2544g5211kcal428.1g123.9g334g42.1g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595