Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2405g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g39g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 216g1914kcal0g0g216.4g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g241g842kcal31.3g168.3g3.4g12.7g
Tattarijauho, Vijatuote192g673kcal25g134.7g2.7g10.2g
Kaurahiutale 385g1440kcal55.8g219.3g28.1g38.5g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1250g4251kcal25g975.3g21.3g87.5g
Porkkana 337g110kcal2.1g18.7g0.7g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g18459kcal278.4g3032.6g545.2g315g
Valittu annoskoko5088g9229kcal139.2g1516.3g272.6g157.5g
Annoskoko puolitettuna2544g4615kcal69.6g758.2g136.3g78.8g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041