Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)3392g24422kcal3.4g3.4g2713.6g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 969g2761kcal150.2g1.9g242.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)727g145kcal0g47.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g54657kcal307.2g105g5911.8g0g
Valittu annoskoko5088g27329kcal153.6g52.5g2955.9g0g
Annoskoko puolitettuna2544g13664kcal76.8g26.3g1478g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435