Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka11g79kcal0.1g0.1g8.8g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g175g263kcal33.2g0g15.4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.7g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka31g25kcal1g5.8g0.3g0.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka13g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g50kcal1.7g10.1g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1018g850kcal72.8g33.8g50.2g3.2g
Valittu annoskoko509g425kcal36.4g16.9g25.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna255g213kcal18.2g8.5g12.6g0.8g
Arvot/100g100g84kcal7.1g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026