Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g300g420kcal48g9g21.9g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)88g53kcal0.6g4.2g3.5g0.3g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g70g252kcal6g54g0.7g0g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4.4g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1019g1503kcal111.2g140.4g54g2.2g
Valittu annoskoko509g751kcal55.6g70.2g27g1.1g
Annoskoko puolitettuna255g376kcal27.8g35.1g13.5g0.6g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056