Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2029g366kcal11.4g50.7g8.1g14.2g
Jauheliha, sika-nauta 1803g3993kcal315.6g0g306.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36.1g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g225g766kcal45.1g0g65.4g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g90g323kcal18g2.7g26.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl225g811kcal4.5g6.1g85.7g0g
Juusto, keskiarvo 676g2366kcal169.3g1.7g187.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10188g17910kcal1128.8g123.4g1430.4g28.4g
Valittu annoskoko5094g8955kcal564.4g61.7g715.2g14.2g
Annoskoko puolitettuna2547g4478kcal282.2g30.9g357.6g7.1g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238