Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g2236g4473kcal447.3g0g290.7g0g
Vesi1677g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl210g610kcal4.8g6.3g62.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix302g151kcal4.5g30.2g1.5g0g
Sipuli 308g93kcal3.8g14.8g0.6g5.2g
Coctailkurkku, Pirkka84g23kcal0.8g4.6g0.8g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 112g384kcal11.4g78.3g1.3g3.9g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g168g1510kcal0g0g167.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10192g14485kcal945.2g268.4g1051g21.2g
Valittu annoskoko5096g7243kcal472.6g134.2g525.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna2548g3621kcal236.3g67.1g262.8g5.3g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832