Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1251g375kcal57.5g23.8g3.8g20g
Porkkana 1022g334kcal6.3g56.8g2g26.1g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio467g1307kcal88.7g0g102.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g23g55kcal0.7g6.1g3.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)583g350kcal5.8g26.3g23.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10192g4841kcal318g226g269.8g99.2g
Valittu annoskoko5096g2421kcal159g113g134.9g49.6g
Annoskoko puolitettuna2548g1210kcal79.5g56.5g67.5g24.8g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773