Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1749g316kcal9.8g43.7g7g12.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g944kcal0g0g104.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1399g2322kcal265.8g0g139.9g0g
Sipuli 385g116kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1224g249kcal7.3g46.5g3.7g17.1g
Ketsuppi, Heinz189g195kcal1.7g45.5g0.2g2.3g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 25g0.6kcal0.2g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3.5g8.9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10192g8355kcal583.2g316g514.2g82.6g
Valittu annoskoko5096g4177kcal291.6g158g257.1g41.3g
Annoskoko puolitettuna2548g2089kcal145.8g79g128.6g20.7g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640