Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore10g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu20g8.1kcal0g1.9g0g0.4g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)20g12kcal0.7g0.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g43kcal1.6g6.2g1.4g1g
Valittu annoskoko51g21kcal0.8g3.1g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g11kcal0.4g1.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g42kcal1.6g6.1g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500